Categorie archieven: Algemeen nieuws

Even voorstellen: Jaco van der velden, de opvolger van gert bos.

Nieuwe Opbouwwerker in Hilversum Zuid (postcodegebied 1214 en 1215)

Ik ben Jaco van der Velden en ruim 2 ½ jaar werkzaam als Opbouwwerker in Hilversum Noord voor Versa Welzijn. Daarvoor heb ik ruim 9 jaar het jeugdwerk gedaan in Hilversum, ook voor Versa Welzijn. Ik heb met heel erg veel enthousiasme gewerkt in Hilversum Noord en een enorm netwerk weten te creëren waar de bewoners mij voor in konden zetten. In Hilversum Zuid zie ik voor mezelf een nieuwe uitdaging om ook hier een netwerk op zetten samen met inwoners. Om samen de wijk Zuid nog mooier te maken.

Wie ben ik? Ik ben een enthousiaste 38 jarige Barinees (Baarn). Daar woon ik met mijn vriendin en 2 prachtige dochters. Jente van 3 jaar en Lara van 8 jaar. En onze kat Mek en hamster Pip.

Het is mijn passie om met mensen te werken en samen te onderzoeken hoe iedereen mee kan doen in de samenleving. Ik vind netwerken en nieuwe mensen ontmoeten heerlijk!

Zou je me beter willen leren kennen? Ik ben bereikbaar via onderstaande gegevens en kom graag in contact. Het liefste live onder het genot van een bakje koffie of thee. Maar dat is in deze tijd misschien wat lastiger. Een digitale bak koffie is ook goed! Dus: wil je me beter leren kennen? Heb je een goed idee voor de buurt? Mis je iets in de buurt? Wil je iets delen? Heb je ergens ondersteuning bij nodig? Of gewoon zin in een bakkie koffie en een praatje? Neem dan even contact met me op, dat zou ik leuk vinden!

Tot gauw!
Jaco van der Velden
jvelden@versawelzijn.nl
06-13966530

Even voorstellen: Jongerenwerker Hassan https://hilversumzuid.nl/kinderwerk-de-lelie/

RODE KRUIS ZOEKT HELPERS IN DE BUURT !!!

Kom je in actie in je buurt?
Afgelopen dagen is er hard aan gewerkt om te zorgen dat op het moment dat er een hulpvraag bij jou in de buurt bekend is, jij gelijk in actie kan komen. Iedereen met een hulpvraag kan deze kenbaar maken via de Rode Kruis Hulplijn of met een formulier op onze website. Wij maken vervolgens een match met een Ready2Helper in de buurt. En het kan zo maar zijn dat jij dat bent! Mocht je je zelf zorgen maken over iemand elders in Nederland, dan kun je dat ook via dit formulier melden.
Wat betekent dat voor mij?
Zodra we je hulp nodig hebben, ontvang je een persoonlijk bericht. De lokale Rode Kruis afdeling kan je dus vragen om een bezoek te brengen (buiten en op veilige afstand) aan een hulpvrager bij jou in de buurt. Wat er nodig is, stemmen jullie verder samen af. Dat kan bijvoorbeeld zijn boodschappen doen, de hond uitlaten of advies geven. 
Welk risico loop ik?
Als Ready2Helper kun je voor meerdere hulpacties opgeroepen worden, ook voor deze hulpverlening dus. Je wordt in ieder geval altijd goed voorbereid op pad gestuurd. Bij elke oproep krijg je duidelijke instructies en de benodigde adviezen en richtlijnen om veilig te kunnen helpen, voor zowel jezelf als degene die je bezoekt. En mocht je vragen hebben, aarzel vooral niet om deze bij de (telefonische) oproep te stellen.

https://www.rodekruis.nl/formulier/hulp-nodig/?utm_source=Rode+Kruis+-+Ready2Help+nieuwsbrief&utm_campaign=bd1413b166-20200325_r2h_nieuwsbrief_coronavirus&utm_medium=email&utm_term=0_dff8159d61-bd1413b166-98104761