Kinderwerk de Lelie

Tekenlessen in de Kleine Lelie door Stefania Vicario. Voor alle kinderen van 5 tot 13 jaar oud. Kosten: eerste les gratis, daarna 8 lessen voor 24 euro inclusief materialen.

Start maandag 6 januari 2020. Tijd:15.45 tot 17.15 in de Kleine Lelie

Hassan, jongeren-kinderwerk De Lelie

 

Knutselen in de Paulusschool

Knutselmiddag in de Paulusschool,

Binnenkort gaan we de tiener club opzetten. Leeftijden van 10 tot 13. Als er genoeg animo is, gaan we volgend jaar van start

 

Tijdens de buitenspeeldag 2018 schminkte Jacqueline alle kinderen.

 

Elke 2e vrijdag van de maand Kinderdisco in het Beatrix muziekgebouw. Kosten 1,50-

Alle activiteiten zijn er voor alle basisschool kinderen, alleen de meiden middag is vanaf 9 jaar

Toneel

Onder leiding van Thomas is er ieder seizoen in de Lelie kindertoneel. Samen een toneelstuk instuderen en in maart een  echte voorstelling!!

Kinderzwerfboek

Het kinderzwerfboekstation van kinderwerk de Lelie is weer geopend !!. Kom een boek uitzoeken, ga lekker lezen en geef het boek door aan een ander kindje. Ouders of opa’s en oma’s kunnen natuurlijk ook iets uitzoeken om voor te lezen. Kom naar de Kleine Lelie en doe mee met kinderzwerfboek!! Kinderboeken inleveren mag ook. Dank je wel.

 
Ontmoet de brandweer woensdag 28 maart 2018
Lampionnen maken 8 november 2017

Knutselen elke woensdagmiddag Paulusschool

Huttenbouwweek De Lelie 2017

Buitenspeeldag

Welkom op Hilversumzuid.nl. Deze wijkkrant bevat veel informatie over wijkcentrum de Lelie, tijdelijk de Kleine Lelie. Verder veel aanknopingspunten voor wat er te doen is in Hilversum Zuid. Ook adressen voor als u informatie zoekt. Veel plezier bij het bekijken van deze website.