Kinderwerk de Lelie

KINDERWERK EN JONGERENWERK ZUID

Op de woensdag is er weer een KINDERINLOOP op de woensdag van 14.00-15.30 uur, in de Paulusschool. Dit is vooral bedoeld voor kinderen tot groep 7. Voor de jongsten zijn we bezig met een peuter/kleuteruurtje. Ook de KINDERDISCO op de 2e vrijdag van 18.30-20.00 uur in het Beatrixgebouw, is weer van start gegaan. Heeft u vragen of ideeën? neem contact op met Leslie : 06-82901233.

Voor de jongeren is de CONTAINER aan de Diependaalselaan weer open. Hassan is daar actief. Hij is te bereiken op 06-50632927 of houmhamed@versawelzijn.nl .

Let ook op de website van HilversumZuid.

Hassan, jongeren-kinderwerk De Lelie
Knutselen in de Paulusschool

 

BUITENSPEELDAGEN woensdag 10 juni en zaterdag 13 juni.

Tegenwoordig speelt 1 op de 5 kinderen maximaal een keer per week vrij buiten. Tijdens de Nationale Buitenspeeldag kunt u uw straat voor één dag voor het verkeer laten afsluiten. Kinderen kunnen dan onbelemmerd en veilig op straat spelen.  Lekker spelen met vriendjes, leuke spelletjes doen en vies worden! Wilt u weer meedoen met uw buren om er een leuke dag voor de buiten spelende kinderen van te maken? En misschien na afloop een straat-bbq? Leuk! Tijd voor nieuwe sociale contacten tussen de volwassenen in de wijk. Nodig ook die stille buurvrouw eens uit !! Bewoners kunnen tijdens de buitenspeeldag knelpunten op het gebied van verkeersveiligheid aan de gemeente en politie tonen.

De gemeente levert hekken om de straat af te zetten en vanuit Versa / de Lelie kunt u informatie en hulp krijgen. Versa Welzijn ondersteunt buurtbewoners en coördineert de Buitenspeeldag. Ieder jaar doen er weer meer straten mee. Op 8 april is er een informatieavond in Wijkcentrum de Geus. U kunt uw straat aanmelden kan tot woensdag 22 april bij Lilian Martins, 06-13965784,buitenspeeldaghsum@versawelzijn.nl

 

 

Knutselmiddag in de Paulusschool,

Binnenkort gaan we de tiener club opzetten. Leeftijden van 10 tot 13. Als er genoeg animo is, gaan we volgend jaar van start

 

Tijdens de buitenspeeldag 2018 schminkte Jacqueline alle kinderen.

 

Elke 2e vrijdag van de maand Kinderdisco in het Beatrix muziekgebouw. Kosten 1,50-

Alle activiteiten zijn er voor alle basisschool kinderen, alleen de meiden middag is vanaf 9 jaar

Toneel

Onder leiding van Thomas is er ieder seizoen in de Lelie kindertoneel. Samen een toneelstuk instuderen en in maart een  echte voorstelling!!

Kinderzwerfboek

 

Het kinderzwerfboekstation van kinderwerk de Lelie is weer geopend !!. Kom een boek uitzoeken, ga lekker lezen en geef het boek door aan een ander kindje. Ouders of opa’s en oma’s kunnen natuurlijk ook iets uitzoeken om voor te lezen. Kom naar de Kleine Lelie en doe mee met kinderzwerfboek!! Kinderboeken inleveren mag ook. Dank je wel.

 

Ontmoet de brandweer woensdag 28 maart 2018

 

Lampionnen maken 8 november 2017

Knutselen elke woensdagmiddag Paulusschool

Huttenbouwweek De Lelie 2017

Buitenspeeldag

Welkom op Hilversumzuid.nl. Deze wijkkrant bevat veel informatie over wijkcentrum de Lelie, tijdelijk de Kleine Lelie. Verder veel aanknopingspunten voor wat er te doen is in Hilversum Zuid. Ook adressen voor als u informatie zoekt. Veel plezier bij het bekijken van deze website.