jeugdwerk hilversum zuid

Ben jij tussen de 4 en de 17 jaar? dan hebben wij goed nieuws: wij gaan rennen, dansen, voetballen, korfballen en nog veel meer leuks! Uiteraard allemaal volgens de RIVM maatregelen. Bij de activiteiten die buiten plaatsvinden, adviseren we stevige schoenen en warme kleding. Voor de binnen activiteiten gymschoenen en sportkleding.

Download Flyer buurtsportcoachesOp 23 Juni j.l. hebben wij bij kinderen uit de buurt een potje vol liefde uitgedeeld, deze potjes met snoephartjes zijn gemaakt door een bewoonster uit de buurt. Het was ontzettend leuk de kinderen even te zien. Met vriendelijke groet, Leslie van Thiel, Kinderwerk Versa welzijn.

Foto’s: Leslie van Thiel

Zomerschema Kinderweek:

Gerrit en Bep, twee vaste vrijwilligers van De Kleine Lelie kwamen de jongeren opzoeken bij De Keet van Hassan. Geweldig, jong en oud bij elkaar, het kan gewoon!

Alternatieve Buitenspeeldag 2020

Met het zonnetje in de rug heeft Kinderwerk een heerlijke alternatieve Buitenspeeldag gehad. Bijna 20 kinderen hebben met elkaar onder het genot van limo en een ijsje mooie kunstwerken gemaakt bij de Paulusschool en de oude Lelie van stoepkrijt. Foto via Hassan.

Buurtsportcoaches Hilversum

Ben jij tussen de 4 en de 12 jaar? dan hebben wij goed nieuws: wij gaan rennen, dansen, voetballen, free runnen en nog veel meer leuks! Uiteraard allemaal volgens het sportprotocol
‘verantwoord sporten Covid-19’. Alle activiteiten vinden buiten plaats, kom daarom op stevige sportschoenen en in sportkleding.

Buurtsportcoaches activiteiten Hilversum


Even voorstellen: Hassan Oumhamed.

Mijn naam is Hassan Oumhamed, een jongeman van 43. Ben vader van 4 kinderen en naast mijn werk ben ik ook werkzaam als acteur en danser. Ik geeft dansles en theaterlessen. Bij versa welzijn ben ik de ambulante jongerenwerker voornamelijk voor Zuid. Ben een goed luisterend oor voor de jeugd, als jongeren ergens tegen aan lopen of je hebt een vraag of je wilt iets weten over bepaalde dingen zoals hoe vraag een DigiD aan, kun je mij terecht. Samen met mijn collega’s gaan we binnenkort het Sweet 18 project opzetten, we geven voorlichting op scholen. Hier krijgen de jongeren te horen wat voor plichten en rechten ze hebben als ze 18 jaar worden. naast dit project ga ik samen met de jeugd een samenwerking aan om de JOP op een leuke manier zo toegankelijk maken voor de jongeren uit zuid. Voor de rest ben ik veel op straat, de jeugd kan me bereiken via 0650632927 of ze kunnen me volgen op instagram onder de naam versa_hassan.

KINDERWERK EN JONGERENWERK ZUID

Op de woensdag is er weer een KINDERINLOOP op de woensdag van 14.00-15.30 uur, in de Paulusschool. Dit is vooral bedoeld voor kinderen tot groep 7. Voor de jongsten zijn we bezig met een peuter/kleuteruurtje. Ook de KINDERDISCO op de 2e vrijdag van 18.30-20.00 uur in het Beatrixgebouw, is weer van start gegaan. Heeft u vragen of ideeën? neem contact op met Leslie : 06-82901233.

Voor de jongeren is de CONTAINER aan de Diependaalselaan weer open. Hassan is daar actief. Hij is te bereiken op 06-50632927 of houmhamed@versawelzijn.nl .

Let ook op de website van HilversumZuid.

Hassan, jongeren-kinderwerk De Lelie
Knutselen in de Paulusschool

 

BUITENSPEELDAGEN woensdag 10 juni en zaterdag 13 juni.

Tegenwoordig speelt 1 op de 5 kinderen maximaal een keer per week vrij buiten. Tijdens de Nationale Buitenspeeldag kunt u uw straat voor één dag voor het verkeer laten afsluiten. Kinderen kunnen dan onbelemmerd en veilig op straat spelen.  Lekker spelen met vriendjes, leuke spelletjes doen en vies worden! Wilt u weer meedoen met uw buren om er een leuke dag voor de buiten spelende kinderen van te maken? En misschien na afloop een straat-bbq? Leuk! Tijd voor nieuwe sociale contacten tussen de volwassenen in de wijk. Nodig ook die stille buurvrouw eens uit !! Bewoners kunnen tijdens de buitenspeeldag knelpunten op het gebied van verkeersveiligheid aan de gemeente en politie tonen.

De gemeente levert hekken om de straat af te zetten en vanuit Versa / de Lelie kunt u informatie en hulp krijgen. Versa Welzijn ondersteunt buurtbewoners en coördineert de Buitenspeeldag. Ieder jaar doen er weer meer straten mee. Op 8 april is er een informatieavond in Wijkcentrum de Geus. U kunt uw straat aanmelden kan tot woensdag 22 april bij Lilian Martins, 06-13965784,buitenspeeldaghsum@versawelzijn.nl

Knutselmiddag in de Paulusschool,

Binnenkort gaan we de tiener club opzetten. Leeftijden van 10 tot 13. Als er genoeg animo is, gaan we volgend jaar van start

 

Tijdens de buitenspeeldag 2018 schminkte Jacqueline alle kinderen.

Elke 2e vrijdag van de maand Kinderdisco in het Beatrix muziekgebouw. Kosten 1,50-

Alle activiteiten zijn er voor alle basisschool kinderen, alleen de meiden middag is vanaf 9 jaar

Toneel

Onder leiding van Thomas is er ieder seizoen in de Lelie kindertoneel. Samen een toneelstuk instuderen en in maart een  echte voorstelling!!

Kinderzwerfboek

Het kinderzwerfboekstation van kinderwerk de Lelie is weer geopend !!. Kom een boek uitzoeken, ga lekker lezen en geef het boek door aan een ander kindje. Ouders of opa’s en oma’s kunnen natuurlijk ook iets uitzoeken om voor te lezen. Kom naar de Kleine Lelie en doe mee met kinderzwerfboek!! Kinderboeken inleveren mag ook. Dank je wel.

 

Ontmoet de brandweer woensdag 28 maart 2018

Lampionnen maken 8 november 2017

Knutselen elke woensdagmiddag Paulusschool

Huttenbouwweek De Lelie 2017

Buitenspeeldag

Welkom op Hilversumzuid.nl, de website voor en door bewoners van Hilversum Zuid. Met daarin activiteiten, nieuwtjes en informatie speciaal gericht op Hilversum Zuid. Suggesties kunt u mailen naar info@hilversumzuid.nl.