Train mee voor de 600 jaar Hilversum Walk

HILVERSUM – Om het 600-jarig bestaan van Hilversum te vieren, slaan Team Sportservice ‘t Gooi en Le Champion, de organisator achter de KiKa Hilversum City Run, de handen ineen om zoveel mogelijk Hilversummers in beweging te krijgen. Op 14 april 2024 wordt een wandelevenement toegevoegd aan de KiKa Hilversum City Run. Deelnemers hebben de keuze uit drie routes van 6, 11 en 19 kilometer. Team Sportservice organiseert trainingswandelingen voor de route van 6 kilometer.

De 600 jaar Hilversum Walk – 6 kilometer

Wandel vanaf het gezellige Marktplein richting het noorden voor een vleugje Mediapark. Na het passeren van het iconische gebouw van Beeld & Geluid duiken de deelnemers al snel in de groene omgeving van de stad. Aan de rand van Hilversum ligt namelijk het rustige Corversbos verscholen. De statige beukenlanen herinneren aan de tijd dat het bos nog bij landgoed Gooilust behoorde. De route wordt vervolgd naar het charmante Boombergpark, omgeven door statige villa’s en prachtige huizen. De laatste meters brengen jou weer terug naar het Marktplein, waar je jouw wandelprestatie in stijl kunt afsluiten.

Samen zetten wij ons beste beentje voor

In het kader van ‘Heel Hilversum Wandelt’ zetten de buurtsportcoaches Wandelen van Team Sportservice ‘t Gooi zich in om zoveel mogelijk inwoners van Hilversum aan het wandelen krijgen. Ellen Steusel, buurtsportcoach wandelen, ziet dit evenement als de ultieme kans om samen met Hilversummers op pad te gaan en samen te trainen voor de 600 jaar Hilversum Walk. In voorbereiding op de 6 kilometer van de Hilversum Walk heeft Ellen een trainingsschema van 4 trainingen opgesteld. De trainingen starten op woensdagochtend om 10.00 uur vanaf Marktplein.


Aanmelden
De trainingen in voorbereiding op de 600 jaar Hilversum Walk zijn helemaal gratis. Wil jij je aanmelden? Ga voor meer informatie naar de nieuwspagina van www.teamsportservice.nl/gooi of neem contact op met buurtsportcoach Wandelen, Ellen Steusel, via esteusel@teamsportservice.nl of 06 – 16 30 63 56.

De inschrijving van de 600 jaar Hilversum Walk is reeds geopend. De inschrijfkosten voor de 6 kilometer walk is € 7,50. Kijk op 600 jaar Hilversum Walk – KiKa Hilversum City Run voor meer informatie en inschrijving.