Categoriearchief: Berichten

Hoe maak ik mijn huis duurzamer?

Hoe maak ik mijn huis duurzamer?

Donderdag 31 januari 2019 trapt GroenLinks Hilversum haar buurtentour af in de Kleine Lelie in Zuid. Op het programma staat het thema duurzaam wonen. Hoe kan je besparen op je energierekening? Wat betekent de energietransitie de komende jaren voor Hilversum? En wat kan je als inwoner zelf nog meer doen? We nodigen alle Hilversummers uit om met ons in gesprek te gaan.

Waar: De Kleine Lelie, Hilvertsweg 89-91 Wanneer: donderdag 31 januari 2019 Hoe laat: 20:00u – 21:30u

Het programma:

  • Erik de Lange, energieadviseur van Hilverzon, vertelt hoe je het energieverbruik van je woning kan verminderen en beantwoordt vragen van buurtbewoners. 
  • Fleur Boesveldt, sinds vorig jaar eigenaar van een energieneutrale jaren ’30 woning, vertelt hoe zij haar woning heeft verduurzaamd. 
  • Natuurlijk is er ook ruimte voor andere de vraagstukken uit de buurt. 

GroenLinks buurtentour:

De buurtentour is een serie informele gesprekken met buurtbewoners (en andere geïnteresseerden) over belangrijke vraagstukken in de Hilversumse buurten. Thema’s die aan bod komen zijn onder meer duurzaamheid, sociale vraagstukken, cultuur en participatie. Met het buurtgesprek in de Kleine Lelie op 31 januari trappen we de buurtentour af. Data en locaties van volgende buurtgesprekken worden op een later moment bekend gemaakt.