Jongerenwerk Versa Welzijn

Hi! Ik ben Angela van Oord en ik ben jongerenwerker bij Versa Welzijn in Hilversum. De afgelopen 3 jaar heb ik in Hilversum Zuidwest gewerkt, in Jongerencentrum de Keet en nu is het tijd voor een nieuwe uitdaging: het jongerenwerk in Hilversum Zuid. Je zal mij vooral in de wijk zien, maar ook in de Kleine Lelie en in de Buurtkamer. Ik richt mij op het werken met tieners en jongeren, en probeer waar nodig de drempel tussen jong en oud te verlagen. Van meidenwerk, loopbaanbegeleiding, formulierenondersteuning tot 1 op 1 coaching en het organiseren van activiteiten: niets is te gek! Ik kijk er erg naar uit om de wijk de leren kennen en aan de slag te gaan met elkaar. Heb je ideeën of wil je met een groepje leuke activiteiten doen? Heeft u vragen met betrekking tot jeugd? Ik ben bereikbaar op:

0630094194 of via

instagram: versa_angela.

Welkom op Hilversumzuid.nl, de website voor en door bewoners van Hilversum Zuid. Met daarin activiteiten, nieuwtjes en informatie speciaal gericht op Hilversum Zuid. Suggesties kunt u mailen naar info@hilversumzuid.nl.