Workshop ‘Schrijven helpt’ bij Viore

Persbericht

Hilversum, 6 oktober 2022

Workshop ‘Schrijven helpt’ bij Viore

Veel mensen ervaren na de diagnose kanker dat er allerlei levensvragen op hen af komen. Vragen over jezelf, over de betekenis van je leven en de invulling van je toekomst. In deze situatie kan het helpen om het eigen leven in kaart te brengen en op een gerichte manier naar antwoorden te zoeken op deze vragen.

Op donderdagmiddag 3 november start er bij Viore weer de workshop ‘Schrijven helpt’. Viore is het centrum voor iedereen die leeft met kanker, gevestigd in Hilversum.

Tijdens de workshop ‘Schrijven helpt’ word je begeleid in het schrijven van je levensverhaal en het duidelijk maken van je kijk op het leven. De acht bijeenkomsten duren een dagdeel en vinden eens in de twee weken plaats. Aan het einde van de serie heb je je eigen geschreven levensverhaal in handen. Dit is dan een weergave van wat je waardevol vindt, en het vormt je persoonlijke leidraad bij toekomstige vragen en keuzes in het leven.

Heb je belangstelling voor deze workshop, laat ons dat dan weten via aanmelden@viore.org.

Bellen kan ook: 035 6834620.

De workshop wordt voorafgegaan door een intakegesprek.

Deelname aan deze workshop kost €40,- voor de 8 bijeenkomsten.


Bij Viore, centrum voor mensen die leven met kanker, staan de deuren aan de Oostereng 44 open op alle weekdagen tussen 10.00 en 16.00 uur. Zonder afspraak of verwijzing kunnen bezoekers dan terecht voor een luisterend oor en voor informatie over het uitgebreide aanbod aan activiteiten en lezingen. Bezoekers kunnen ook een afspraak maken voor individuele gesprekken over bijvoorbeeld het opbouwen na kanker, jongeren en kanker, kanker binnen het gezin, en kanker en werk. Zie voor meer informatie ook de website: www.viore.org.

Oosterengweg 44, 1212 CN Hilversum.

Tel. 035-6853532

info@viore.org

Met hartelijke groet,

Judith Rutten

Programmacoördinator

Oosterengweg 44

1212 CN Hilversum

T: (035)683 46 20

www.viore.org