Wat vindt u van de Gijsbrecht van Amstelstraat?

De komende jaren gaat de gemeente aan de slag met het verbeteren van de buitenruimte van de Gijsbrecht van Amstelstraat Deze week gaan we van start met het ophalen van wensen en ideeën voor de Gijsbrecht.

Wat vindt u van de Gijsbrecht van Amstelstraat?

Begin 2023 gaat de gemeente een eerste ontwerp voor deze winkelstraat maken. Dat ontwerp maken wij  graag samen met inwoners, ondernemers en vastgoedeigenaren. Wij zijn benieuwd naar de meningen over de huidige situatie en de ideeën en wensen voor de toekomst van ‘de Gijsbrecht’. Die kunnen tot 15 januari 2023 ingebracht worden en worden waar mogelijk meegenomen bij het maken van het ontwerp.

Op de website bouwenaanhilversum.nl/gijsbrecht kunt u een vragenlijst invullen. Daarnaast ligt er bij de winkeliers op de Gijsbrecht een ‘wens’ ansichtkaart klaar, waarop iedereen zijn of haar wens voor de Gijsbrecht kan invullen. Op de kaart staat een gedicht van stadsdichter Charlotte de Raad. De kaart kan gratis naar de gemeente worden gestuurd of worden gepost in de speciale ‘wenspost brievenbus’ op de Gijsbrecht.

Laat u ons weten wat uw ideeën of wensen zijn voor de Gijsbrecht?