Viore is er voor iedereen die leeft met kanker

Ook voor de inwoners van alle Hilversumse wijken

Viore is een inloophuis voor iedereen in de regio Gooi- en Vechtstreek die leeft met kanker. Voor kankerpatiënten, hun naasten en nabestaanden. Viore biedt hen informatie, activiteiten, inloop en ondersteuning. Hoé Viore van betekenis kan zijn voor hen vertelt een van de bezoekers:

Viore, centrum waar mensen met kanker, hun naasten en hun nabestaanden.

Bij het Inloophuis van Viore in Hilversum vond ik, in afwachting van operaties en behandelingen, een warme veilige plek waar ik welkom was. Viore heeft een aantal deskundige vrijwilligers die – elk vanuit hun eigen beroepsachtergrond – kunnen helpen met een individueel gesprek. Een van hen heeft mij fantastisch geholpen bij het maken van een keuze over nabehandeling. Ook nu de kanker al een tijdje weg is, is mijn blik op de toekomst veranderd. Erover praten blijft belangrijk, en bij Viore kan ik daar altijd in alle rust en met liefde voor terecht”.

Bij Viore staan de deuren op alle werkdagen tussen 10.00 en 16.00 uur open voor inwoners van de regio Gooi- en Vechtstreek. Je vindt Viore aan de Oosterengweg 44 in Hilversum. Zonder afspraak of verwijzing kunnen bezoekers dan terecht voor een luisterend oor en voor informatie over het uitgebreide aanbod aan activiteiten en lezingen. Bezoekers kunnen ook een (telefonische) afspraak maken voor een individueel gesprek over bijvoorbeeld kanker binnen het gezin, opbouwen na kanker en kanker en werk. Zie voor meer informatie en voor de agenda onze website: www.viore.org.