Theater Kleintje kunst

Programma september 2019

 Zaterdag 28 september, aanvang 20.15 uur: Vanavond ontvangen we de Vlaamse cabaretier Pieter Verelst, die de try-out van z’n nieuwe programma ‘AMAI’ presenteert.

Voor een impressie: https://mail.google.com/mail/u/1/#inbox/FMfcgxvzKbLWgTDClQzFDqKWRjbDSVKp?projector=1

aan de Kolhornseweg in Hilversum Zuid

Er staan reeds twee indrukwekkende prijzen op zijn naam:

In 2015 won Pieter Verelst tijdens het Groninger Studenten Cabaret Festival zowel de persoonlijkheids- als de juryprijs voor zijn programma ‘Mijn broer en ik’. Volgens het juryrapport “…verraste Verelst van de eerste tot de laatste seconde, van zijn spannende opkomst tot zijn gevoelig slot.”

WINNAAR CAMERETTEN 2016! De jury van Cameretten schreef over ‘Mijn broer en ik’: “Pieter vertelt geen verhalen, hij beeldt ze uit. Hij zit lekker in zijn energie en maakt goed gebruik van zijn atletische lichaam. Soms blaast hij zichzelf op, soms maakt hij zich juist heel klein. Dat geeft zijn voorstelling een prettige dynamiek, die naadloos aansluit op de grillige inhoud.”

entree theater

Reserveren: theaterkk@gmail.com of bel/sms 06-54220108.      Entree € 15,-

aan de bar

Hartelijke groet,

Eugène Mennen

foyer
40 zitplaatsen
podium

vrienden van Theater Kleintje Kunst

Welkom op Hilversumzuid.nl. Deze wijkkrant bevat veel informatie over wijkcentrum de Lelie, tijdelijk de Kleine Lelie. Verder veel aanknopingspunten voor wat er te doen is in Hilversum Zuid. Ook adressen voor als u informatie zoekt. Veel plezier bij het bekijken van deze website.