Rijbewijskeuring Hilversum

image                                                                                                       

U kunt voor onderstaande locatie’s ook zelf een afspraak maken op;

www.rijbewijskeuringen.info

Rijbewijskeuringen in Wijkcentrum St. Joseph 2019

Wie voor verlenging van het rijbewijs een medische keuring moet ondergaan, kan daarvoor op donderdag 9 januari 2020 terecht in Wijkcentrum St. Joseph aan de  Minckelersstraat 71 te Hilversum. Vooraf moet wel even een afspraak worden gemaakt via 085-0650005. De kosten bedragen € 45. De keuring voor taxi en rijbewijs CDE kost € 70. U kunt zelf direct online een afspraak boeken via rijbewijskeuringen.info. De volgende keuring in Hilversum zal zijn op donderdag 13 februari.

Rijbewijskeuringen in het Gemeentehuis in Loosdrecht 2019

Wie voor verlenging van het rijbewijs een medische keuring moet ondergaan, kan daarvoor op vrijdag 3 januari terecht in het Gemeentehuis Wijdemeren, Rading 1 te Loosdrecht. Vooraf moet wel even een afspraak worden gemaakt via 0613031321. De kosten bedragen € 40. De keuring voor rijbewijs CDE en de taxipaskeuring kost € 60. De volgende keuring zal zijn op vrijdag 7 februari 2020.

Rijbewijskeuringen in Wijkcentrum De Leuning

Wie voor verlenging van het rijbewijs een medische keuring moet ondergaan, kan daarvoor op dinsdag 28 januari terecht in Wijkcentrum De Leuning aan de Oranjestraat 84 te Baarn. Vooraf moet wel even een afspraak worden gemaakt via 085-0650005. De kosten bedragen € 40. De keuring voor taxi en rijbewijs CDE kost € 60.

Voor de keuring zijn nodig: de ingevulde Eigen Verklaring, een kleine hoeveelheid urine, een uitdraai van de apotheek (ook als u geen medicijnen gebruikt) en het rijbewijs. Neem ook de bril voor auto of tv mee, en als u contactlenzen draagt, zorg dan dat u weet hoe sterk deze zijn.

Meenemen
1) Keuringsformulier(en) van CBR, inclusief de brief/v(en)
2) rijbewijs
3) klein beetje urine, maximaal 2 uur oud (niet nuchter)
4) bril voor in de auto / bij  contactlenzen de verpakking of het recept
5) actueel medicatie-overzicht van de apotheek, ook als u op dit moment geen medicijnen gebruikt

Welkom op Hilversumzuid.nl. Deze wijkkrant bevat veel informatie over wijkcentrum de Lelie, tijdelijk de Kleine Lelie. Verder veel aanknopingspunten voor wat er te doen is in Hilversum Zuid. Ook adressen voor als u informatie zoekt. Veel plezier bij het bekijken van deze website.