Rijbewijskeuring Hilversum

image                                                                                                            

Rijbewijskeuringen in Wijkcentrum St. Joseph 2019

Wie voor verlenging van het rijbewijs een medische keuring moet ondergaan, kan daarvoor op donderdag 12 september terecht in Wijkcentrum St. Joseph aan de  Minckelersstraat 71 te Hilversum. Vooraf moet wel even een afspraak worden gemaakt via 085-0650005. De kosten bedragen € 40. De keuring voor taxi en rijbewijs CDE kost € 60. De volgende keuring in Hilversum zal zijn op donderdag 10 oktober.

Rijbewijskeuringen in het Gemeentehuis in Loosdrecht 2019

Wie voor verlenging van het rijbewijs een medische keuring moet ondergaan, kan daarvoor op vrijdag 6 september terecht in het Gemeentehuis Wijdemeren, Rading 1 te Loosdrecht. Vooraf moet wel even een afspraak worden gemaakt via 0613031321. De kosten bedragen € 40. De keuring voor rijbewijs CDE en de taxipaskeuring kost € 60. De volgende keuring zal zijn op vrijdag 4 oktober.

Algemene flyer

Welkom op Hilversumzuid.nl. Deze wijkkrant bevat veel informatie over wijkcentrum de Lelie, tijdelijk de Kleine Lelie. Verder veel aanknopingspunten voor wat er te doen is in Hilversum Zuid. Ook adressen voor als u informatie zoekt. Veel plezier bij het bekijken van deze website.