recepten

Koken en bakken is onze (Eddy en Frederike) passie. Eddy kookte deze zomer (2019) voor alle vrijwilligers van de Lelie stamppot rauwe andijvie. Het was een groot succes.

Graag deel ik recepten. Deze is van Trees (handwerken; elke dinsdag 14.00-15.30 in de Kleine Lelie)

Boemboe Ajam

Het recept heet Boemboe Ajam. Je zet een pan met water op met een bouillonblokje van Maggi en laat het koken. De rijst laat je in het bouillonwater net zolang koken tot het pap is. Vervolgens hak je verse prei en peterselie heel erg fijn. Voor bij het gerecht bak je wat kip met kruiden en kookt een ei. Op je bord doe je de rijst met daarover de fijngesneden, rauwe groentes met wat uitjes en het ei en de kip.

Wij hebben genoten van een gezonde, verse maaltijd. Vooral een keer proberen te maken en eet smakelijk! Dank je wel Trees voor het heerlijke recept.

In de Kleine Lelie

V.l.n.r. Aniel, Charlie, Eddy, Frederike, Gerrit in de keuken van de Kleine Lelie. Zomer 2019.

Welkom op Hilversumzuid.nl. Deze wijkkrant bevat veel informatie over wijkcentrum de Lelie, tijdelijk de Kleine Lelie. Verder veel aanknopingspunten voor wat er te doen is in Hilversum Zuid. Ook adressen voor als u informatie zoekt. Veel plezier bij het bekijken van deze website.