Categoriearchief: Lelie Nieuws.

FAMILIEBINGO

Op zondag 20 januari  is er weer een grote FAMILIEBINGO. Voor ouderen, kinderen maar ook voor mensen met een beperking. De hoofdprijs is een mooie WINKELBON. Maar niemand gaat met lege handen naar huis. Deze bingo is van 14.00-16.00 uur en een kaart kost 4 euro, incl. hapjes.  Wijkcentrum de Koepel, Kapittelweg 399a, Hilversum. Info :gbos@versawelzijn.nl  06-19227082

Kerst in de Kleine Lelie

Vanavond waren we met de vrijwilligers van de Lelie in de Kleine Lelie bij elkaar voor een kerstdiner. Het was erg gezellig en we hebben heerlijk gegeten. De meeste vrijwilligers draaien hun activiteiten op diverse locaties in Hilversum. Daarom was het extra leuk bij elkaar te zijn in de tijdelijke locatie aan de Hilvertsweg. Met dank aan Versa!! Voor iedereen hele fijne kerstdagen en een goede start van 2019!!

De boel versierd

We hebben vandaag met z’n allen de boel versierd. De hele Kleine Lelie is in kerstsfeer. Kom gezellig langs om te kijken en natuurlijk een praatje. De koffie staat niet altijd klaar maar kan wel gezet worden.

Avondje Sinterklaas

Vanavond was Sinterklaas te gast in de Beatrix aan de Neuweg bij de dansers, biljarters en crea-deelnemers van de Lelie. Speciaal voor de Sint werd er gezongen en gedanst.  We sloten af met een groepsfoto. Dank je wel Sint voor de gezellige avond.

In de Kleine Lelie !!

Alle vrijwilligers van de Lelie zijn vorig jaar door de Gooi- en Eembode uitgeroepen tot Hilversummer van jaar vanwege onze inzet voor de Lelie na de brand. Sander bezorgde vandaag de trofee in de Kleine Lelie. Hij staat op de boekenkast. Dank je wel Sander!

Kliekjeslunch

Naar aanleiding van de opening van vorige week, was er vandaag in de Kleine Lelie een gezellige kliekjeslunch. De broodjes smaakten prima. Er werden plannen besproken voor dit jaar en het nieuwe jaar. Op naar de volgende lunch om leuke dingen te bespreken. Dank je wel Gert!!

De Kleine Lelie officieel geopend

Afgelopen woensdag is de Kleine Lelie officieel geopend door wethouder Arno Scheepers. Dank je wel Arno! Iedereen was blij met deze gebeurtenis. De meeste activiteiten van de Lelie draaien nog  steeds op andere locaties, maar een aantal zijn verhuisd naar De Kleine Lelie.  De tijdelijke locatie van de Lelie is een mooie plek om bij elkaar te komen. Voor een kopje koffie, een vraag, een praatje of gewoon gezellig deelnemen. Kom dus een keer langs aan Hilvertsweg!!

Open huis De Kleine Lelie

Op woensdag 7 november 16.00 uur wordt de Kleine Lelie officieel geopend door de wethouder Angelika Pelsink. Belangstellenden, buurtbewoners, vrijwilligers zijn welkom om kennis te maken met de mensen die hier actief zijn.  Buurtwerk, wijkagent, zorgmedewerkers zijn aanwezig. Ook de Buurtstichting Buurtpost Zuid is aanwezig bij het Open huis. De koffie met gebak staat klaar. Wijkinformatiepunt en Buurtkamer De Kleine Lelie, Hilvertsweg 89-91.

Iedereen is welkom !!

De Kleine Lelie, Hilvertsweg 89-91, 1214JB Hilversum.