Met plezier op de fiets!

HILVERSUM – In opdracht van gemeente Hilversum start Team Sportservice in Hilversum in april met een nieuwe fietsgroep ‘Met plezier op de fiets’. Onder begeleiding van de buurtsportcoach Fietsen, Gerda Postma, kunnen mensen weer vol zelfvertrouwen de fiets op stappen. Of je nu een ervaren fietser bent of net begint, ‘Met plezier op de fiets’ verwelkomt mensen van alle niveaus.

Stevig op de pedalen

Tijdens de 6 fietstrainingen geeft buurtsportcoach Gerda je een extra zetje in de rug om zelfverzekerd de fiets op te stappen. Daarnaast is het een mooie manier om te bewegen, nieuwe mensen te ontmoeten en te genieten van het buiten zijn.

Fietsen op de dinsdag

Fietsliefhebbers kunnen op twee momenten opstappen. De fietsgroep start op dinsdag 9 april of dinsdag 21 mei. Samen fietsen wij 6 dinsdagen van 13.00 tot 15.00 uur vanaf Begraafplaats Zuiderhof. De afstanden zullen maximaal 5 kilometer zijn en een elektrische fiets is niet verplicht, waardoor het toegankelijk is voor iedereen.

Meer informatie of aanmelden?

Wil jij je aanmelden of meer weten over de fietsgroep ‘Met plezier op de fiets’? Neem contact op met Gerda Postma, buurtsportcoach Fietsen, via gpostma@teamsportservice.nl of 06 – 21 44 41 26.