medewerkersbijeenkomst

Hallo medewerkers van de Oude, Nieuwe en de Kleine Lelie

Het seizoen loopt weer op z’n einde, we gaan de zomer tegemoet. Wij willen jullie weer uitnodigen voor een MEDEWERKERS-MOMENT om elkaar nog even te zien voordat we allemaal achter de eigen BBQ gaan hangen.

Jullie zijn uitgenodigd op DONDERDAG  27 JUNI, tussen 17.00 – 19.30 uur. Natuurlijk in de Kleine Lelie. 

Eddie is de vriend van Frederike en is kok in een instelling. Hij heeft aangeboden om voor alle vrijwilligers een lekker bord eten klaar te maken : een eenvoudige doch heerlijke en voedzame maaltijd. Om 17.30 uur gaat de pan met eten op tafel. De ruimte gaat om 17.00 uur open. 

Alleen maar eten ??? Nee, nog iets meer : We gaan gedag zeggen tegen Kati, die nu volledig aan de slag gaat in de wijk ZuidOost in Hilversum, en dus bij ons weg gaat. We kunnen kennismaken met Hassan, de nieuwe jongerenwerker/kinderwerker die voorlopig Kati gaat vervangen. Daarnaast worden jullie kort bijgepraat over de stand van zaken bij de Nieuwe Lelie.

Kortom : genoeg te consumeren.

We willen graag weten of je komt. Willen jullie dit in een cc. bericht aan ons doorgeven? en laat ook even weten of je vegetarisch eet. Willen jullie andere vrijwilligers die geen internet hebben, ook informeren dat ze zich aan kunnen melden ?

Alvast bedankt en hopelijk tot in ieder geval 27 juni.

Groeten namens vele anderen.

Gert

Gert Bos    gbos@versawelzijn.nl  –  06-19227082