maatjesproject hilversum

Het Maatjesproject verbindt mensen en de maatschappij. We zetten ons op aanvraag in voor mensen met psychosociale, psychiatrische en lichamelijke beperkingen. Dat doen we samen met onze vrijwilligers. We nemen iedereen serieus en kijken naar wat mensen wél kunnen. Onze opdracht is om mensen te activeren inhoud en vorm te geven aan hun bestaan. Zodat ze mee doen aan de samenleving en niet wegzinken in eenzaamheid en een isolement. We zijn er en steken onze hand uit; persoonlijk, dichtbij en laagdrempelig.

Maatje Gezocht

Vind je het leuk om iemand te helpen? Kun je goed luisteren? Ben je benieuwd naar andere culturen? Wij zijn op zoek naar jou! Meld je aan via info@maatjesprojectgooi.nl of bel met 035-6400061.

Nieuwe mensen ontmoeten?

Elke eerste vrijdag van de maand is er een koffie-inloop in de ontmoetingsruimte van het Maatjesproject aan de Orchideestraat 8 in Hilversum. Je bent van harte welkom van half 2 tot half 4 voor een kopje koffie of thee met wat lekkers erbij. Iedereen is welkom, er zijn geen kosten aan verbonden. Op vrijdag 4 oktober organiseren wij een speciale koffie-inloop met crea- en boekenmarkt in het kader van de Week van de Eenzaamheid.

Van harte welkom!

Voor een compleet overzicht van de activiteiten van het Maatjesproject, bezoek de website www.maatjesprojectgooi.nl

Stichting Maatjesproject Gooi en Vechtstreek
Orchideestraat 8
1214 BJ Hilversum
Tel. 035-6400061

Flyer
Flyer achterkant

Welkom op Hilversumzuid.nl. Deze wijkkrant bevat veel informatie over wijkcentrum de Lelie, tijdelijk de Kleine Lelie. Verder veel aanknopingspunten voor wat er te doen is in Hilversum Zuid. Ook adressen voor als u informatie zoekt. Veel plezier bij het bekijken van deze website.