kinderspeeldag

Ruim vijftig kinderen en enkele tientallen opa’s, oma’ vaders en moeders troffen elkaar op de spontaan georganiseerde KINDERSPEELMIDDAG van Hart voor Hilversum op woensdagmiddag 21 augustus 2019 op het grasveld bij de Bethlehem Kerk. 

De kinderen konden zich vermaken met een springkussen waar partijlid Wim van de Brink ervoor zorgde dat iedereen aan bod kwam. Daarnaast konden de kinderen zelf stroopwafelbakken met raadslid Ria de Jong. Ook was er hockey onder leiding van wethouder Karin Walters en het Rad van Avontuur met (uiteindelijk) voor ieder kind een leuke prijs van raadslid Regie Redmeijer. Tenslotte konden de kinderen stoepkrijten en meer buitenspelletjes doen, onder leiding van jongerenwerker Hassan van Versa in Zuid. 

Het weer werkte bijzonder mee aan deze zeer geslaagde speelmiddag. Juist, vanwege het niet doorgaan van de traditionele huttenbouw, had het bestuur van Hart voor Hilversum besloten, dat er toch iets in de laatste vakantieweek moest worden georganiseerd voor de kinderen in Zuid. Een spontane, door bestuursvoorzitter Angelika Pelsink en mede-bestuurslid Chris Groenveld, snel georganiseerde kinderspeelmiddag was het resultaat.

Aan het eind van de middag vertrokken alle kinderen met blije gezichten en een voldaan gevoel weer naar huis. Voor volgend jaar hoopt men toch ook dat de huttenbouw weer op het programma zal staan. 

Jan Slingerland

Bij de Bethlehemkerk

Welkom op Hilversumzuid.nl. Deze wijkkrant bevat veel informatie over wijkcentrum de Lelie, tijdelijk de Kleine Lelie. Verder veel aanknopingspunten voor wat er te doen is in Hilversum Zuid. Ook adressen voor als u informatie zoekt. Veel plezier bij het bekijken van deze website.