Heikracht

image

Wijkkrant 1215 uitgave juli 2019 jaargang 3 nr 2

Wijkkrant 1215 nummer 5

Lees de nieuwste wijkkrant van 2019 door op de groene link te klikken. Veel leesplezier!!

Voor al het Heikrachtnieuws kijk op www.heikracht.nl 

Levende Adventskalender

Terwijl de zon nog hoog aan de hemel staat, buigt een groep in de Bethlehemkerk zich al over een activiteit voor de maand december, waaraan u als buurtbewoner kunt deelnemen. Voor het eerst dit jaar organiseert de Bethlehemkerk namelijk een Levende Adventskalender.

U kent vast allemaal de Adventskalender waarbij in de voorbereidingsperiode op het Kerstfeest iedere dag een deurtje geopend mag worden met daarachter een verrassing of een spreuk. In de periode van Advent – tussen 1 en 23 december – willen we dagelijks echte deuren openen voor een spontane ontmoeting tussen buurtbewoners. Op sommige dagen zullen het de kerkdeuren zijn die opengaan, op andere dagen stellen leden van de kerk hun huis open voor een gezellig samenzijn bij een kopje koffie of thee.

We gaan u hierover in de komende tijd nog uitgebreid informeren, o.a. via de website van de Bethlehemkerk en via de nieuwsbrief, waarvoor u zich via de website kunt inschrijven. Maar we vertellen u nu alvast dat u als buurtbewoner van harte uitgenodigd bent om hieraan mee te doen. U mag zelf kiezen hoe vaak u in de weken voor Kerst wilt aanschuiven. Daarvoor hoeft u zich niet vooraf op te geven. Wij hopen in ieder geval velen van u dan te mogen ontmoeten! Voor vragen of meer informatie kunt u mailen naar:adventskalender@bethlehemkerk.nl

HEIKRACHT

Restaurant 1215     Datum/ tijd

 

Wandelen

ETEN

Dit “restaurant” wordt gerund door enthousiaste HeiKRACHT vrijwilligers en jij kan komen eten. Voor een kleine eigen bijdrage (rond € 7,50 per persoon) maken wij een twee-gangen menu voor je.

img_3055Ook kinderen zijn ook van harte welkom om gezellig mee te eten. Maak kennis met je buurtgenoten, kom ook!  Schrijf je nu hieronder in.
img_3058
 
img_3071De locatie is de Bethlehemkerk op de kruising Loosdrechtseweg 263. Wil je hulp met vervoer naar ons restaurant, laat het ons dan even weten. Dan regelen wij dat ook voor je.
img_3076
 
img_3083
 
img_3085
 
_mg_2704_01
 
_mg_2709_02
In het gebouw van de Bethlehemkerk Hilversum is het restaurant van Heikracht.
 

11 mei 2019 boomspiegeldag Heikracht

Welkom op Hilversumzuid.nl. Deze wijkkrant bevat veel informatie over wijkcentrum de Lelie, tijdelijk de Kleine Lelie. Verder veel aanknopingspunten voor wat er te doen is in Hilversum Zuid. Ook adressen voor als u informatie zoekt. Veel plezier bij het bekijken van deze website.