De Koepel

Wijkcentrum De Koepel

Kapittelweg 399a
1216 JC Hilversum
035- 624 88 15

GEZELLIGHEIDSSOOS

Vanaf vrijdag 6 september is er iedere week een GEZELLIGHEIDSSOOS. Dit is een gezellige ontmoetingsochtend voor koffie, praatje en een spelletje. Het is vrijdagochtend van 10.00-12.00 uur. Bijdrage is 3 euro per maand. Wijkcentrum de Koepel, Kapittelweg 399a, Hilversum

De Lelie in de Koepel !!

55 plus gezelligheidsclub

Elke week op vrijdagochtend tussen 10.00 en 12.00: koffie en een praatje en daarna tijd voor een spelletje. Kosten 3 euro per maand. Aanmelden bij Lucia van Meenen.

KOERSBAL

Op maandag is er koersbal van 14.00 uur tot 16.00 uur in de Koepel, uitgezonderd elke derde maandag van de maand.
De kosten zijn € 27,00 per half jaar.
Heeft u interesse, kom dan gerust langs om een keer mee te spelen.

 

ALZHEIMER CAFE

 

 Datum :          de  2e woensdag van de maand 

Tijd :                19.30–21.00 uur (zaal open vanaf 19.00 uur).

Plaats :           Wijkcentrum de Koepel, Kapittelweg 399a, Hilversum

(parkeren, entree en het eerste kopje koffie/thee zijn gratis)

Informatie :     alzheimercafe.hilversum@gmail.com          

06-2095.1875 

 

In de Koepel

Woensdag 9 oktober                      

Niet pluis gevoel 

Dementie is een sluipend proces, dat vrijwel ongemerkt je leven binnenkomt. De eerste signalen zijn vaak een gevoel dat er iets mis. Dit gevoel kun je het beste omschrijven als een ‘niet-pluisgevoel’. Wat is er aan de hand? Hoe ga je nu het beste te werk in deze fase? Is het goed om een beetje struisvogelpolitiek te bedrijven of moet je juist aan de bel gaan trekken? Gastspreker : Dr Brinkers en Hatice Huisarts en POH Loosdrecht

Woensdag 13 november

Zingeving

Wat is dat precies en wat kun je er mee? En hoe geef iemand zin aan het leven als men dementie heeft? Is het dan moeilijker? Er wordt zo veel gezegd en geschreven over leven met dementie! Op onderzoekende manier gaan we met elkaar kijken naar wat zingeving precies is en hoe we het tegenkomen in ons leven. Ook in het leven van iemand met dementie. Een avond met veel voorbeelden uit het alledaagse leven die mogelijk aan het denken zetten. Gastspreker: Foekje Damstra, geestelijk verzorger bij Amaris. 

Woensdag 11 december

De Kerst tegemoet

Een sfeervolle avond waarin we met elkaar genieten van een mooi voorgelezen verhaal, een gedicht en accordeonmuziek gespeeld door Anneke Woning.  In de pauze gaan we rond met een glas warme Glühwein. Komt u ook om samen het Alzheimercafé-jaar af te sluiten?

Doppen sparen

zak met doppen

Wist u dat u de meeste doppen van verpakkingen kunt sparen voor het goede doel? Als u de schoongemaakte doppen inlevert in de Koepel dan worden ze naar een inzamelpunt in Baarn gebracht. De emmer voor de doppen (graag in plastic zakken) staat direct achter de deur/ ingang van de Koepel.

De opbrengst van de actie is voor de geleidehond. Dank je wel voor het sparen!

plastic doppen

Doppen sparen in de Lelie

2015

Welkom op Hilversumzuid.nl. Deze wijkkrant bevat veel informatie over wijkcentrum de Lelie, tijdelijk de Kleine Lelie. Verder veel aanknopingspunten voor wat er te doen is in Hilversum Zuid. Ook adressen voor als u informatie zoekt. Veel plezier bij het bekijken van deze website.