Costerustuin

Tijdelijk geen evenementen in de Costerustuin

De Costerustuin gelast alle activiteiten voor onbepaalde tijd af. De Costerustuin blijft open, als gebruikelijk. Met klem verzoeken wij: houd bij bezoek de regels van het RIVM in acht. Geef elkaar de ruimte!  

Bloesem
De vrijwilligers
In de zomer
De tuin in de lente
Helleborus
Passiebloem

Midden in Hilversum ligt de bijzondere botanische tuin: De Costerustuin. Aan de Zonnelaan, het pad tussen huisnummer 4 en 6, is de entree. De tuin is dagelijks toegankelijk tussen zonsopkomst en zonsondergang. Een groep vrijwilligers zorgt voor een mooie tuin. Neemt u vooral tijdens alle seizoenen eens een kijkje. Er wordt ook regelmatig iets georganiseerd. Voor deze en meer informatie zie de website Costerustuin.nl . Vooral gaan genieten!!

Beeld van Costerus. Foto tijdens opening QR code-paaltjes 5 juli 2019
5 juli 2019
Paaltje met QR code
Herfsttijloos

De Costerustuin is ook te vinden op facebook.

De tuin in de zomer
Schuurtje
Folder
Folder

5 oktober 2019 jaarlijkse plantuitgiftedag

5 oktober 2019

Zaterdag 5 oktober 2019 was de jaarlijkse plantuitgiftedag in de Costerustuin. Iedere bezoeker mocht planten uitzoeken of inleveren. Maar er was ook koffie en thee met wat lekkers. Zo werd het een gezellige ochtend met veel geklets en planten. De Costerustuin is dagelijks geopend zodat u al het moois in de tuin kunt bekijken. Verder wordt er regelmatig iets georganiseerd. Voor de plantuitgiftedag moet u een jaartje wachten. Tot in de Costerustuin!

Gezellig druk
veel planten
gratis zaden
Koffietafel
bezoekers Costerustuin 5 oktober 2019

Welkom op Hilversumzuid.nl. Deze wijkkrant bevat veel informatie over wijkcentrum de Lelie, tijdelijk de Kleine Lelie. Verder veel aanknopingspunten voor wat er te doen is in Hilversum Zuid. Ook adressen voor als u informatie zoekt. Veel plezier bij het bekijken van deze website.