buurtboekenkast

In de Kleine Lelie is een buurtboekenkast. Iedereen kan lenen, ruilen of iets uitkiezen om te houden. In de buurtboekenkast hoort ook een kinderzwerfboekstation.

Kom een keertje in de Kleine Lelie kijken of er wat voor je tussen staat. Keuze uit streekromans, literatuur, strips, tijdschriften of informatief.

Buurtboekenkast in de Kleine Lelie
Kinderzwerfboekstation

Kinderzwerfboeken

In de Kleine Lelie is een kinderzwerfboekstation. Alle kinderen en ouders en grootouders mogen boeken uitzoeken. Ga lekker lezen en geef het boek door aan een ander kindje. Ouders of opa’s en oma’s kunnen natuurlijk ook iets uitzoeken om voor te lezen. Doe ook mee met kinderzwerfboek!! Kinderboeken inleveren mag ook. Dank je wel.

Kinderboeken met codes en stickers

Vandaag, 17 september 2019 hebben Gitta en ik alle kinderzwerfboeken in de Kleine Lelie uitgezocht, gestickerd en codes gegeven. Het was een hele klus en de kast is weer rijk gevuld met kinderboeken. Aan alle ouders en grootouders: kom naar de Kleine Lelie en kies een boek uit. Kinderen mogen ook zelf iets pakken. Veel plezier ermee! En Gitta: super dank je wel voor je hulp. Frederike

Welkom op Hilversumzuid.nl, de website voor en door bewoners van Hilversum Zuid. Met daarin activiteiten, nieuwtjes en informatie speciaal gericht op Hilversum Zuid. Suggesties kunt u mailen naar info@hilversumzuid.nl.