buurtboekenkast

Buurtboekenkast in de Oude Lelie

In de Lelie beheerde ik (Frederike) een buurtboekenkast. Iedereen kon lenen, ruilen of iets uitkiezen om te houden. In de buurtboekenkast was ook een kinderzwerfboekstation.

Het was een groot succes. Ik kreeg zeer veel boeken en er werd geleend. De boeken die over waren gingen naar het goede doel.

In de Kleine Lelie is de buurtboekenkast voortgezet. Ik beheer de kast alleen niet meer. Sander ruimt steeds alles op.

Kom een keertje in de Kleine Lelie kijken of er wat voor je tussen staat. Keuze uit streekromans, literatuur, strips, tijdschriften of informatief.

Boekenkast in de Kleine Lelie
Kinderzwerfboekstation in de Kleine Lelie

Kinderzwerfboeken

In de Kleine Lelie is een kinderzwerfboekstation. Alle kinderen en ouders en grootouders mogen boeken uitzoeken. Ga lekker lezen en geef het boek door aan een ander kindje. Ouders of opa’s en oma’s kunnen natuurlijk ook iets uitzoeken om voor te lezen. Doe ook mee met kinderzwerfboek!! Kinderboeken inleveren mag ook. Dank je wel.

Kinderboeken met stickers en codes

Vandaag, 17 september 2019 hebben Gitta en ik alle kinderzwerfboeken in de Kleine Lelie uitgezocht, gestickerd en codes gegeven. Het was een hele klus en de kast is weer rijk gevuld met kinderboeken. Aan alle ouders en grootouders: kom naar de Kleine Lelie en kies een boek uit. Kinderen mogen ook zelf iets pakken. Veel plezier ermee! En Gitta: super dank je wel voor je hulp. Frederike

Welkom op Hilversumzuid.nl. Deze wijkkrant bevat veel informatie over wijkcentrum de Lelie, tijdelijk de Kleine Lelie. Verder veel aanknopingspunten voor wat er te doen is in Hilversum Zuid. Ook adressen voor als u informatie zoekt. Veel plezier bij het bekijken van deze website.