breien

Sjaal voor Hannie

Elke vrijdagmiddag tussen 14.00 en 16.00 kun je bij de Creaclub van Ans in de Kleine Lelie handwerken, kaarten maken en vooral gezellig kletsen.

Hannie

Van Hannie (deelneemster Creaclub) kreeg ik deze zomer (2019) garens en daarmee maakte ik deze sjaal voor haar. Het breipatroon is van de ontwerpster Puk Vossen. Hannie was zichtbaar blij met het cadeau!!

Trix sjaal naar patroon van Puk Vossen

Harry Slinger muts

Handwerken voor een leuk cadeautje
Francisca
Harry Slinger muts
Muts in wording

In de Kleine Lelie kun je elke dinsdagmiddag tussen 14.00 en 15.30 in een groepje handwerken. Francisca doet al jaren mee en heeft als cadeau een Harry Slinger muts gemaakt. Ze wilde dit graag doen en door een leuke samenwerking is het gelukt.

Wil je ook graag iets speciaals maken of loop je al een tijdje rond met een idee?

Kom dan naar het handwerken in de Kleine Lelie. Het groepje is van Trees en zij heet je van harte welkom en denkt met je mee .

Trefpunt voor senioren

Van Coby kreeg ik (2018) garens voor de breiclub. Als cadeau maakte ik deze speciale omslagdoek naar het patroon van Puk Vossen. Coby gaat altijd naar het trefpunt van de Lelie. Je kunt daar kaarten of rummikub spelen. Eens in de maand is er bingo. Trefpunt is elke dinsdagmiddag tussen 13.30-16.00 (tijdelijk in de Egelantier)

Coby in de Egelantier
Crossing border shawl ontwerpster Puk Vossen

Wolgeluksjaal

Met twee draden brei je smalle strepen tot een wolgeluksjaal van Puk Vossen. Haar patronen zijn te koop bij Ravelry.com. De patronen zijn duidelijk en relatief eenvoudig. Deze sjaal was voor Francisca.

Wolgeluksjaal

Welkom op Hilversumzuid.nl. Deze wijkkrant bevat veel informatie over wijkcentrum de Lelie, tijdelijk de Kleine Lelie. Verder veel aanknopingspunten voor wat er te doen is in Hilversum Zuid. Ook adressen voor als u informatie zoekt. Veel plezier bij het bekijken van deze website.