Theater Kleintjekunst Hilversum

PROGRAMMA OKTOBER 2018

 
Zondag 14 oktober , aanvang 14.30 uur, opnieuw en op veler verzoek het Folkduo ‘The Quiggs’, all the way from Schotland! Schotse traditionele muziek met een eigentijds tintje, vertolkt…..
Stephen Quigg is een gevestigde naam in de folkwereld. Hij treedt al meer dan 35 jaar op in Europa en natuurlijk Schotland. Hij zingt en speelt gitaar, bodhran en banjo. Zijn echtgenote, Pernille Quigg (zang en gitaar), is van origine Deense en goed ingevoerd als folkzangeres en songwriter.
Klik hier voor een impressie: https://www.youtube.com/watch?v=K9xeQgnS_XE
Reserveren:theaterkk@gmail.comof bel/sms 06-54220108
Zondag 28 oktober, aanvang 13.30 uureen wel héél aparte voorstelling in ons theater. Voor het eerst komt Dorinde Smit Duyzentkunst, in het kader van de naderende feestelijkheden, vertellen over Sint Nicolaas.
Is daar wel een interessante presentatie over te maken? Nou en of! Het onderwerp is van diverse kanten te benaderen, b.v.: gebruiken in de diverse landstreken en  de ons omringende landen. Of zelfs op basis van jaarlijkse vermakelijke en interessante krantenberichten.
In het aangeboden programma zit veel afwisseling en vrolijkheid.
We duiken de geschiedenis in: wanneer ontstond de viering, het belang van het jaar 1850. Ontwikkelingen door de eeuwen heen.
Gelardeerd met anekdotes, voordracht, liedjes, krantenberichten, ontroerende en kolderieke verhalen …kortom,een gezellige en informatieve bijeenkomst!
Reserveren:theaterkk@gmail.comof bel/sms 06 54220108
Entree slechts:€ 12,50

 

Graag ontmoeten we u bij één of meerdere voorstellingen…

Hartelijke groet,

Eugène Mennen