Theater Kleintjekunst Hilversum

APRIL 2019

Zondag 28 april, aanvang 14.30 uur in het kader van de 4-mai viering nu een ander soort herdenking: ‘De Amerikaanse holocaust’.

Cameahwait:  “Ik behoor tot de inheemse bevolking, ook wel indianen geheten, van het continent dat Amerika wordt genoemd.
Ik heb een persoonlijke missie om de bewustwording te vergroten over wat er met de inheemse bevolking van Amerika is gebeurd en nog steeds gebeurt.

Mocassins aan zijn voeten, een choker rond de hals en een veer in zijn haar. Indiaan 

Cameahwait vertelt dat hij onwetendheid wil wegnemen over de onderdrukking van indianen in Amerika. “Het gebeurt nog steeds.” Op de vraag vraag waar het fout is gegaan met de indianen, wil hij via lezingen antwoord geven en hij start met ‘De Amerikaanse holocaust.’

De veer moet je vergelijken met een kruisje bij de Katholieken. Het is een veer van de adelaar die het hoogste vliegt van alle vogels en in directe verbinding staat met God, daar symbool voor is.”

Reserverentheaterkk@gmail.com of bel/sms 06-54220108         Entree:  12,50

Welkom op Hilversumzuid.nl. Deze site bevat veel informatie over wijkcentrum de Lelie, tijdelijk de Kleine Lelie. Verder veel aanknopingspunten voor wat er te doen is in Hilversum Zuid. Ook adressen voor als u informatie zoekt. Veel plezier bij het bekijken van deze website.