Theater Kleintjekunst Hilversum

​         ​ PROGRAMMA FEBRUARI 2018

Vrijdag 17 februari, aanvang 20.15 uur, maakt Drie Maal Plankenkoorts de voorstelling ‘Voor het Blok’.

Ongetwijfeld een verrassende avond met onverwachte wendingen.

Een lege theatervloer, een goedgevuld kledingrek en een kist vol attributen. Dat zijn de ingrediënten voor de nieuwe voorstelling van Drie Maal Plankenkoorts. In “Voor het blok” duikt de Brabantse theatergroep in de wereld van het improvisatietheater. Aan de hand van de 7 hoofdzonden en geïnspireerd op de lokale actualiteit krijgen de acteurs prikkelende situaties voorgeschoteld. Aan hun de enerverende taak om deze situaties uit te werken tot intieme, spannende scènes. Een afwisselende theatervoorstelling die ontstaat voor de ogen van het publiek. Steeds verrassend, als het leven zelf

Spel: Ad Paantjens, Dragan Zuijkerbuijk, Bas Ambachtsheer, Myrthe Michielsen aangevuld met lokale gastacteurs/gastactrices.

Concept en spelleiding: Corné van Sprundel

Reserveren:theaterkk@gmail.com of bel/sms 06 54220108

Entree: € 17,-


Zondag 4 maart, aanvang LET OP: 20.00 uur is Martin Šimek in gesprek met Pieter Broertjes, burgemeester van Hilversum.

Šimeks streven voortdurend in het moment zelf te leven maakt hem als kijker en luisteraar tot een zeer geschikt interviewer. Jarenlang heeft hij in opdracht van de RVU talloze prominenten en vooral veel gewone mensen laten vertellen over hun diepste zieleroerselen, motieven, angsten en verwachtingen. Altijd invoelend, meegaand en met begrip ontlokt hij zijn gasten uitspraken waarvan ze zelf niet eens wisten dat ze die ooit zouden doen. Het levert ‘prachtige radio’ en een interessante vorm van ‘theaterinterviews’ op. Het gesproken woord is bij uitstek Martins medium, dwars tegen de tijdgeest in.

In de nieuwe reeks interviews ‘Simek ontmoet’ treft hij zijn gasten in de setting van een theaterzaal. U bent als kijker en toehoorder getuige van de bijzondere intimiteit die Simek samen met zijn gasten weet op te roepen. Wat beklijft zijn fantastische verhalen.

Reserveren noodzakelijk: theaterkk@gmail.com of bel/sms 06-54220108

Entree: € 17,-

Buurthuisnieuws, wat gebeurt er in Hilversumzuid, Theater en wat opvalt in de Hilversumse media.