Categoriearchief: Lelie Nieuws.

Vriendenkring 2.0

Evenement:  X-mass Party
Datum:  Zaterdag 15 december
Tijd: 20.00 – 23.00 uur
Locatie:  Wijkcentrum de Koepel – Kappitelweg 399a

Kosten: €2,50 entree – consumpties met bonnen
Contact: 06 – 51 29 44 78 – evenementen@sherpa.org

De laatste Vriendenkring 2.0 van het jaar komt eraan en we gaan er een leuk kerstfeest van maken. Lekker swingen op de beste kerst hits, zing mee met de kerst karaoke en doe mee met een aantal leuke spelletjes. Met de spelletjes maak je ook kans om leuke prijzen te
winnen. Dus zorg dat je erbij bent. Hoe meer zielen hoe meer kerstvreugde.

De boel versierd

We hebben vandaag met z’n allen de boel versierd. De hele Kleine Lelie is in kerstsfeer. Kom gezellig langs om te kijken en natuurlijk een praatje. De koffie staat niet altijd klaar maar kan wel gezet worden.

Uitnodiging Kerst Kleine Lelie

Aan alle medewerkers en vrijwilligers van De Oude Lelie en de Kleine Lelie

Hallo allen,

Vorig jaar bij de Kerstborrel hebben we jullie toegezegd dat we in 2018 weer iets met Kerst zouden doen met een hap eten er bij. Die toezegging willen we nu ook nakomen. De gastheren en gastvrouwen van de Kleine Lelie hebben hierop gehamerd. Maar ook zonder dat doen we het met liefde.

We willen jullie uitnodigen voor een lekkere hap eten en een heerlijk drankje. We willen jullie bijpraten over het slechte nieuws dat er nog steeds geen Nieuwe Lelie is. We willen jullie ook bijpraten over het goede nieuws dat het  voor 99% zeker is dat er wel een nieuw wijkcentrum komt. Maar dat zal nog wel even duren. Ook jullie mening over een aantal zaken willen wij van jullie vernemen. De Buurtstichting kan dit dan ook meenemen in het verloop van het proces. Ook willen we even horen hoe het met je gaat.

Wanneer         : DONDERDAG 20 DECEMBER

Plaats              : KLEINE LELIE, Hilvertsweg 89-91.

Tijd                 : 17.00 – 19.30 uur.

Kosten            : NIETS.

In verband met het organiseren van het eten willen we wel weten of je komt. Willen jullie je daarom uiterlijk zondag 16 december bij mij aanmelden. 

Wil je je ook even afmelden als jullie niet kunnen ? Liefst per mail of app of sms.

Namens de team-collega’s Kati, Maarten, Aniel, Fatiha en Leslie.

Gert     06-19227082 gbos@versawelzijn.nl .

Kerstversiering Kleine Lelie

Beste lezer! Volgende week willen we de Kleine Lelie gezellig maken voor de kerst. Hiervoor hebben we nog wat kerstversiering nodig. Heeft u nog wat liggen en vindt u het gezellig het even langs de Kleine Lelie te brengen? U bent van harte welkom. Dank u wel.

Avondje Sinterklaas

Vanavond was Sinterklaas te gast in de Beatrix aan de Neuweg bij de dansers, biljarters en crea-deelnemers van de Lelie. Speciaal voor de Sint werd er gezongen en gedanst.  We sloten af met een groepsfoto. Dank je wel Sint voor de gezellige avond.

In de Kleine Lelie !!

Alle vrijwilligers van de Lelie zijn vorig jaar door de Gooi- en Eembode uitgeroepen tot Hilversummer van jaar vanwege onze inzet voor de Lelie na de brand. Sander bezorgde vandaag de trofee in de Kleine Lelie. Hij staat op de boekenkast. Dank je wel Sander!

Kliekjeslunch

Naar aanleiding van de opening van vorige week, was er vandaag in de Kleine Lelie een gezellige kliekjeslunch. De broodjes smaakten prima. Er werden plannen besproken voor dit jaar en het nieuwe jaar. Op naar de volgende lunch om leuke dingen te bespreken. Dank je wel Gert!!

De Kleine Lelie officieel geopend

Afgelopen woensdag is de Kleine Lelie officieel geopend door wethouder Arno Scheepers. Dank je wel Arno! Iedereen was blij met deze gebeurtenis. De meeste activiteiten van de Lelie draaien nog  steeds op andere locaties, maar een aantal zijn verhuisd naar De Kleine Lelie.  De tijdelijke locatie van de Lelie is een mooie plek om bij elkaar te komen. Voor een kopje koffie, een vraag, een praatje of gewoon gezellig deelnemen. Kom dus een keer langs aan Hilvertsweg!!