Categoriearchief: Buurtnieuws

Theater Kleintje kunst.

Let op de datum en tijd van de eenacter de Olieman:

zaterdagavond 16 december, aanvang 19.30  uur 

En zondagmiddag 17 december, aanvang 13.30 uur

​7​
december, aanvang 13.30 u
22 december, aanvang 20.15 uur is er traditiegetrouw ook dit jaar weer de feestelijke voorstelling van VocalEasy onder de bezielende

leiding van Deirdre van der Wolk.

Dit jaar met een bijzondere KerstQuizz, waarbij u zelfs prijzen kunt winnen!

Ook de Kerstman mag natuurlijk niet ontbreken en zal u o.a. warm ontvangen bij de entree!

En hier geldt eveneens:

Op tijd reserveren is NOODZAKELIJK:

theaterkk@gmail.com of bel/sms 06-54220108

Entree: slechts € 10,

 

Hilversum Actie Bladslag

Actie Bladslag

Blad uit eigen tuin | 30 oktober | Planning

Het is duidelijk herfst. De bomen verliezen hun blad en de medewerkers van SBS zijn volop bezig om Hilversum schoon en veilig te houden. Ook uw kliko zal steeds voller en voller raken met blad. Vanaf 30 oktober bieden wij weer de helpende hand met #actiebladslag.

Wanneer

#actiebladslag begint op 30 oktober. 8 weken lang rijdt team #actiebladslag door Hilversum om ook uw blad uit eigen tuin mee te nemen.

Wat

#actiebladslag zegt het al. Al uw blad is welkom maar geen takken en overig tuinafval.

Uw hulp

Wanneer u weet dat #actiebladslag in uw straat komt vragen wij u daar rekening mee te houden met het parkeren van de auto’s. Daarnaast vinden we het leuk als u foto’s van bijvoorbeeld uw eigen bladberg deelt op social media met #actiebladslag.

Planning

U kunt de planning van #actieblad ook in de gaten houden via de gemeentepagina in de Gooi en Eembode (weekplanning), of dagelijks op Twitter via @gemeentehsum, op Facebook en Instagram .

Perikelen over de Clemenskerk

Persbericht Stichting Vrienden van de Clemenskerk, 30 jan. 2017
Handelwijze gemeente en BOEi rond Clemenskerk zet kwaad bloed
Eigenaar BOEi gaat door met het plan om in de Clemenskerk een trampolinecentrum te vestigen. De Stichting Vrienden van de Clemenskerk verbrak de samenwerking omdat dit plan opnieuw in strijd is met de eerder gemaakte afspraken. Zowel BOEi als de gemeente Hilversum hebben informatie achtergehouden en negeren bezwaren, terwijl beide partijen de mond vol hebben van lokaal draagvlak. Dat zet kwaad bloed in de buurt.
Op dinsdag 31 januari a.s. tussen 17.00 en 18.30 uur hebben omwonenden rond de Clemenskerk nog kans om projectleider Han Wartna van BOEi en onderneemster Saskia de Wit vragen te stellen over het beoogde trampolinecentrum. Lees verder Perikelen over de Clemenskerk