Lelie-Prikbord

NL DOET 2018

Vrijdag 9 maart vond NL Doet plaats. We hebben geschilderd voor de Lelie in de Paulusschool. De geschilderde bordjes zijn voor het versieren van de oude Lelie. Het was een geslaagde middag.

Er loopt een initiatief van de Buurtpostgroep en de Lelie om in het kader van NL DOET een creatief project op te zetten om de Lelie, voor de komende tijd een minder troosteloos aanzicht te geven. En !!!!! te laten zien dast de Lelie nog steeds leeft. We willen dit gaan doen door iedereen uit te nodigen om een houten paneel (A4-formaat)te beschilderen. We willen dit dan gaan aflakken en een plaats geven in een mozaiek aan de buitenzijde van de Lelie. Groepen kunnen aangeven of zij soms ook binnen hun activiteit hiermee aan de gang willen gaan (bv schilderclub, creaclub, tekentafel). We zouden het ontzettend leuk vinden als er vanuit vele hoeken hieraan kan worden bijgedragen. We hebben in ieder geval op vrijdagmiddag 9 maart (14.30-16.00 uur) een gezamenlijk Schildermoment in de hal van de Paulusschool. Materiaal is aanwezig. De contacten hierover lopen via Kati (klipusz@versawelzijn.nl ) of Brahim (bejjaouani@versawelzijn.nl ) .

De nieuwe buurtstichting BUURT POST ZUID de Lelie

Algemene mailadres: buurtpostzuid@gmail.com

Hilversummer van het jaar 2017

Alle vrijwilligers van de Lelie zijn door de Gooi- en Eembode uitgeroepen tot Hilversummer van jaar 2017. Tijdens een kerstbijeenkomst van 20 december 2017 in het gebouw van de Beatrix nam Jacqueline van Oostveen de prijs in ontvangst. Iedereen is super blij met deze eervolle vermelding!

Laptop voor de dartclub

Maandag 4 december namen de deelnemers van de dartclub een nieuwe laptop in ontvangst. De laptop is geschonken door de computerwinkel laptops4all uit Loosdrecht. De dartclub is er super blij mee! Dank jullie wel.

Rummikub-tafel

Elke dinsdagmiddag (13.30-16.00) is er rummikub-tafel in de Egelantier. Met meer spelen is leuker. Kom dus gezellig een keer langs om mee te doen. Behalve de vierde dinsdag van de maand, dan is er bingo.

Donderdagmiddag biljarten

Elke donderdagmiddag biljart Jan  in de Egelantier.  Bij deze een oproep om mee te doen. Dus gezellig als je langs komt!

Keukenmeiden

Elke donderdagmiddag (15.15-17.00) bereiden  de keukenmeiden heerlijke taarten en gerechten! Het koken vindt plaats in Scouting Zuiderkruis. Heb je misschien nog keukenmaterialen over? De keukenmeiden weten er wel raad mee. Denk aan een beslagkom, maatbeker of pannen.