Lelie-Prikbord

NL DOET 2018

Er loopt een initiatief van de Buurtpostgroep en de Lelie om in het kader van NL DOET een creatief project op te zetten om de Lelie, voor de komende tijd een minder troosteloos aanzicht te geven. En !!!!! te laten zien dast de Lelie nog steeds leeft. We willen dit gaan doen door iedereen uit te nodigen om een houten paneel (A4-formaat)te beschilderen. We willen dit dan gaan aflakken en een plaats geven in een mozaiek aan de buitenzijde van de Lelie. Groepen kunnen aangeven of zij soms ook binnen hun activiteit hiermee aan de gang willen gaan (bv schilderclub, creaclub, tekentafel). We zouden het ontzettend leuk vinden als er vanuit vele hoeken hieraan kan worden bijgedragen. We hebben in ieder geval op vrijdagmiddag 9 maart (14.30-16.00 uur) een gezamenlijk Schildermoment in de hal van de Paulusschool. Materiaal is aanwezig. De contacten hierover lopen via Kati (klipusz@versawelzijn.nl ) of Brahim (bejjaouani@versawelzijn.nl ) .

De nieuwe buurtstichting BUURT POST ZUID de Lelie

Algemene mailadres: buurtpostzuid@gmail.com

Hilversummer van het jaar 2017

Alle vrijwilligers van de Lelie zijn door de Gooi- en Eembode uitgeroepen tot Hilversummer van jaar 2017. Tijdens een kerstbijeenkomst van 20 december 2017 in het gebouw van de Beatrix nam Jacqueline van Oostveen de prijs in ontvangst. Iedereen is super blij met deze eervolle vermelding!

Laptop voor de dartclub

Maandag 4 december namen de deelnemers van de dartclub een nieuwe laptop in ontvangst. De laptop is geschonken door de computerwinkel laptops4all uit Loosdrecht. De dartclub is er super blij mee! Dank jullie wel.

Goedgemutste Breicampagne

Dit jaar deed de Lelie mee aan de Goedgemutste Breicampagne. Dit is een  actie  van Innocent. De bedoeling is mutsjes breien of haken voor op de flesjes sap. Van elk verkocht flesje met muts gaat er 20 cent naar het  Ouderenfonds.  Er zijn door meerdere bezoekers  van De Lelie  mutsjes gemaakt. Heel erg dank je wel!! Begin februari zijn de flesjes met mutsjes te koop.

Rummikub-tafel

Elke dinsdagmiddag (13.30-16.00) is er rummikub-tafel in de Egelantier. Met meer spelen is leuker. Kom dus gezellig een keer langs om mee te doen. Behalve de vierde dinsdag van de maand, dan is er bingo.

Zondag-familie-bingo

Locatie: De zoutkeet. Zaal open 13.30. Start bingo: 14.00 uur.

Data: zondag ; 11 maart 2018,  8 april 2018

Donderdagmiddag biljarten

Elke donderdagmiddag biljart Jan  in de Egelantier.  Bij deze een oproep om mee te doen. Dus gezellig als je langs komt!

Donatie voor kinderwerk

Vrijdag 27 oktober 2017 kreeg  kinderwerk van de Lelie een donatie van 400 euro van de Albert Heijn. Het geld is ingezameld door de klanten van de AH. Super dank je wel!  We zijn er erg blij mee.

Keukenmeiden

Elke donderdagmiddag (15.15-17.00) bereiden  de keukenmeiden heerlijke taarten en gerechten! Het koken vindt plaats in Scouting Zuiderkruis. Heb je misschien nog keukenmaterialen over? De keukenmeiden weten er wel raad mee. Denk aan een beslagkom, maatbeker of pannen.

Handwerktafel

In de Egelantier is elke dinsdagmiddag (13.30-15.30) de mogelijkheid te breien, haken of te borduren aan de handwerktafel. Deze middag is ook gewoon voor een praatje met thee of koffie.

Lijkt het je leuk om naar  de handwerktafel te gaan voor een gezellige middag?  Kom gerust een keer langs.

DISCODATA 2018

Een eigen avondje uit: dansen, kletsen en lachen met (nieuwe?) vrienden en vriendinnen.

 2018                10 maart;   14 april;   mei NIET;   09   juni

20.00 – 22.00 uur          entree: 2 euro

LET OP HET TIJDELIJKE NIEUWE ADRES :

WIJKCENTRUM DE KOEPEL

KAPITTELWEG 399a             HILVERSUM  

Informatie:  Gert Bos 06-1922.7082   gbos@versawelzijn.nl           

 

Buurthuisnieuws, wat gebeurt er in Hilversumzuid, Theater en wat opvalt in de Hilversumse media.