De Koepel

ROMMELMARKT KOEPEL

Op zondag 7 april is er weer een ROMMELMARKT in de Koepel. Van 10.00 – 15.00 uur kan men terecht voor een groot aanbod van prettig geprijsde spulletjes. Wijkcentrum de Koepel, Kapittelweg 399a, Hilversum.

GEZELLIGHEIDSSOOS

Vanaf vrijdag 29 maart is er iedere week een GEZELLIGHEIDSSOOS. Dit is een gezellige ontmoetingsochtend voor koffie, praatje en een spelletje. Het is van 10.00-12.00 uur. Bijdrage is  3 euro per maand. Wijkcentrum de Koepel, Kapittelweg 399a, Hilversum. Informatie Gert Bos 06-19227082.

WERK IN JE EIGEN WIJK

“Wim van Oudheusden en zijn team helpen u verder bij het vinden van werk. Elke dinsdagochtend tussen 9.00 en 12.00  is er in de Koepel spreekuur.

Informatie: https://www.werkinjeeigenwijk.nl/contact-opnemen

informatie Wim van Oudheusden: info@werkinjeeigenwijk.nl

KOERSBAL

Op maandag is er koersbal van 14.00 uur tot 16.00 uur in de Koepel, uitgezonderd elke derde maandag van de maand.
De kosten zijn € 27,00 per half jaar.
Hebt u interesse, kom dan gerust langs om een keer mee te spelen.

 

ALZHEIMER CAFE

Op woensdag 10 april is er weer een Alzheimer Cafe in de Koepel. Vanavond gaat het over de GEHEUGENPOLI.

Wanneer je vergeetachtig wordt roept dit bij de familie/mantelzorger vaak vragen op. De huisarts kan de cliënt voor nadere diagnostiek doorverwijzen naar de geheugenpoli. Op één dag vindt hier onderzoek plaats door een team van specialisten. Wat onderzoeken ze en met welk doel? Een medewerker van de geheugenpoli licht toe hoe er gewerkt wordt en gaat in op uw vragen. Gastspreker Caroline Tielkes, psycholoog Gezondheidszorg Tergooi. Er is ruimte voor persoonlijke vragen. Van 19.30-21.00 uur en de toegang is gratis. Wijkcentrum de Koepel, Kapittelweg 399a, Hilversum.

Datum :          de  2e woensdag van de maand 

Tijd :                19.30–21.00 uur (zaal open vanaf 19.00 uur).

Plaats :           Wijkcentrum de Koepel, Kapittelweg 399a, Hilversum

(parkeren, entree en het eerste kopje koffie/thee zijn gratis)

Informatie :     alzheimercafe.hilversum@gmail.com          

06-2095.1875 

Welkom op Hilversumzuid.nl. Deze site bevat veel informatie over wijkcentrum de Lelie, tijdelijk de Kleine Lelie. Verder veel aanknopingspunten voor wat er te doen is in Hilversum Zuid. Ook adressen voor als u informatie zoekt. Veel plezier bij het bekijken van deze website.